sportflevo.nl - Dutch_Match_Cup_Jasper_Pluim-23-2 a.jpg

Partners

Binnen de Maand van de Watersport wordt samengewerkt met Toerisme Flevoland, Almere Citymarketing, Citymarketing Lelystad en de VVV’s. Alle partners dragen samen de Maand van de Watersport Flevoland uit.

Dit doen we door gezamenlijke promotie van alle aangemelde watersportactiviteiten. Niet alleen via de separate websites van de partners, maar ook door het ontwikkelen en verspreiden van flyers, postermateriaal en advertenties in de lokale kranten. Ook via social media zal er regelmatig aandacht aan de Maand en de activiteiten besteed worden.

   
              
   
   
    

 

Kernsport
De kenmerken van Flevoland zijn water, ruimte, wind en natuur. Wie Flevoland een beetje kent, begrijpt dat de link tussen watersport en het Flevolandse landschap niet moeilijk te maken is. Sinds 2013 is watersport één van de kernsporten van de Provincie Flevoland. Met het aanwijzen van watersport als kernsport, wil de Provincie Flevoland de economische impact van de sport vergroten, de watersport versterken en Flevoland profileren en promoten als watersportprovincie. Klik hier om meer over de kernsporten te lezen.