AUG24

Surfdag Zeewolde

  • sportflevo.nl - foto surfdag zeewolde 1.jpg
  • sportflevo.nl - foto surfdag zeewolde 2.jpg
  • sportflevo.nl - foto surfdag zeewolde.jpg

Tijd

11.00 uur - 21.00 uur

Meer informatie

In de jaren ’80 was windsurfen de volkssport van Nederland. Iedereen herinnert zich de grote groepen windsurfers die met veel plezier hun dagen op het water doorbrachten. Ondanks dat windsurfen een tijd stil heeft gelegen gooien weinig mensen hun surfplanken weg omdat er te veel mooie herinneringen aan hangen. Wij hebben voor jou de oplossing!

Bij Surfdag Zeewolde 2019 kun je eindelijk weer eens je oude windsurfmaterialen van zolder halen! Kom met alle andere windsurfers van toen én nu samen op de locatie waar vroeger  één van de grootste windsurf evenementen van Nederland plaatsvond: de ANWB/NCRV jongeren Surfdag op het strand van RCN Zeewolde.

Op de met nieuw leven ingeblazen Surfdag Zeewolde 2019 blikken we samen terug naar de tijd waar half Nederland met het hele gezin op het water aan het genieten waren op de surfplank. Onbezorgd cruisen en stunten op je Ten Cate of Wayler en meteen een update van het windsurfen anno 2019. Dit onder begeleiding van swingende muziek van bands, DJ’s en foodtrucks om er een onvergetelijke dag van te maken. Surfdag Zeewolde 2019: het leukste surffestival van Nederland.

Naam organisatie: Surfdag Zeewolde
Sport: Windsurfen / kitesurfen / SUPpen
Kosten: Geen
Start datum: 24-08-2019
Eind datum:24-08-2019
Start- en eindtijd: 11.00 uur - 21.00 uur
Locatie: RCN Zeewolde
Adres: Dasselaarweg 1
Postcode en plaats: 3896 LT Zeewolde