SEP21

Sport- en Cultuurweek

  • sportflevo.nl - logo kubus.jpg

Tijd

09:00 (eerste dag) uur - 17:00 (laatste dag) uur

Meer informatie

Opening op zaterdag 21 september
Op zaterdag 21 september gaat de Sport- en Cultuurweek om 13.00 uur van start met een feestelijke opening in De Koploper. Kom freerunnen, volg creatieve workshops en laat je inspireren bij de informatiekraampjes van verenigingen. Voor kinderen zijn er springkussens en verzorgen we leuke speelactiviteiten. En na de opening is het tijd om op de fiets een kijkje te nemen bij de sport- en cultuuraanbieders in de stad!

Stap op de fiets en win
Verschillende sport- en cultuurverenigingen zetten zaterdag 21 en zondag 22 september hun deuren open voor een kennismaking met hun aanbod. Stap op de fiets en ga bij hun langs! Bij iedere aanbieder ontvang je een sticker. Heb je vijf stickers? Lever dan jouw volle fietsroutekaart in bij Sportbedrijf Lelystad (De Koploper, Badweg 21) o.v.v. jouw naam en telefoonnummer en je maakt kans op een fiets gesponsord door Lelykracht! Bij inlevering van een volle kaart ontvang je sowieso een entreekaartje voor zwembad De Koploper!

Aanbod gedurende de week
Al het aanbod gedurende de week is terug te vinden op de website van Sportbedrijf Lelystad, via de volgende link: https://www.sportbedrijf.nl/sportencultuurweek/ .

Afsluiting door Lelykracht op zondag 29 september
De Sport- en Cultuurweek wordt op zondag 29 september afgesloten met muziek, voetbal, vloggen, dans en meer op het Aron Winter Cruijff Court bij Atolplaza. Lelykracht organiseert deze toffe activiteiten van 13.00 tot 17.00 uur voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar. Deelname is gratis.

Wie organiseert de Sport- en Cultuurweek?
De Sport- en Cultuurweek wordt in 2019 voor het eerst gehouden in Lelystad. Sportbedrijf Lelystad en Kubus slaan de handen ineen om samen met sport- en cultuuraanbieders in Lelystad inspirerende activiteiten op te zetten. Het doel is om alle inwoners de gelegenheid te geven kennis te maken met sport en cultuur in de stad. Dit initiatief is afgeleid van de landelijke Nationale Sportweek van het NOC*NSF.

Deelname aan sport en cultuur is van groot belang. Sport en cultuur helpt mensen vitaler te worden, talenten te ontdekken en draagt bij aan een gezonde(re) leefstijl.

Samen sta je sterker: onze partner Kubus
Dit jaar organiseert het Sportbedrijf samen met Kubus de Sport- en Cultuurweek. Kubus verbindt zo veel mogelijk Lelystedelingen met kunst en cultuur; op school en in de vrije tijd, jong en oud, en mensen met een beperking. Daarnaast is Kubus theater, concertzaal, open podium en tentoonstellingsruimte in één. Interesse in het reguliere cursusaanbod van Kubus? Ga dan naar www.dekubuslelystad.nl.

Naam organisatie: Sportbedrijf Lelystad & De Kubus Lelystad
Sport: Overig
Kosten: Gratis
Start datum: 21-09-2019
Eind datum:29-09-2019
Start- en eindtijd: 09:00 (eerste dag) uur - 17:00 (laatste dag) uur
Locatie: Opening in de Koploper, rest van de activiteiten bij verenigingen.
Adres: Badweg 21 (opening) en diverse plaatsen in Lelystad, zie website hieronder.
Postcode en plaats: 8223PA Lelystad