JUN28

Triathlon For All

  • sportflevo.nl - triathlon4all endurance 2018.jpg

Tijd

09.00 uur - 15.00 uur

Meer informatie

Tijdens de Zeewolde Endurance wordt ook de Rabobank Triathlon For All georganiseerd. Deze kent twee deelnemers categorieën: de Senior Triathlon en de No Limit Triathlon. De Senior Triathlon is bedoeld voor senioren. Volgens de triathlonbond is dat iedereen ouder dan 20 jaar, maar wij doelen hierbij op iedereen die lekker de tijd willen nemen voor alle onderdelen. De No Limit Triathlon richt zich op deelnemers met een verstandelijke beperking. Samen genieten van een sportieve dag. In je eigen tempo, op jouw eigen manier. Zwemmen, fietsen en wandelen: iedereen doet mee.

Programma
De Rabobank Triathlon For All bestaat uit 30 minuten zwemmen, 25km fietsen en 5km wandelen. Na ieder onderdeel is er een pauze om even gezellig iets te eten en te drinken en na het afronden van alle onderdelen finishen we samen op het feestelijke finish-plein bij de Ravelijn. Onder dezelfde finish-boog waar de dag daarop ook onze Nederlandse kampioenen zullen finishen!

Zwemmen
30 minuten zwemmen in zwembad Het Baken. In je eigen tempo, precies zoals jij het prettig vindt. Baantjes trekken of gewoon lekker een uurtje 'poedelen'. De dag daarvoor is het warmwater dag, dus het water is nog heerlijk van temperatuur. Eenmaal uit het water wacht de koffie met uiteraard een lekker stuk koek. Het eerste onderdeel zit er dan alweer op!

Fietsen
Na de koffie pakken we de fiets. Dit mag een gewone toerfiets zijn, een tandem of duo fiets mag natuurlijk ook. Zelfs een e-bike is toegestaan, mits je binnen de aangegeven snelheid blijft. We maken een tocht van 25km in het buitengebied van ons mooie Zeewolde. Bij terugkomst in Het Baken worden de deelnemers opgewacht met een lunch. Pas daarna starten we met het laatste onderdeel van deze uitdagende dag.

Lopen of wandelen
Een 5km lange rondwandeling door Zeewolde.

 

Naam organisatie: Zeewolde Endurance
Sport:
Kosten: € 12,50
Start datum: 28-6-2019
Eind datum:28-6-2019
Start- en eindtijd: 09.00 uur - 15.00 uur
Locatie: Zwembad Het Baken
Adres: Horsterweg 25
Postcode en plaats: 3891 EV Zeewolde