JUN01

Kiekendief Marathon

  • sportflevo.nl - DUO-TEAM_MARATHON 2019 Definitief JPEG.jpg

Tijd

09.30 uur - 16.30 uur

Meer informatie

Hardlopen, fietsen en onderweg genieten van het Flevolandse polderlandschap met regionale hapjes en drankjes. Dat kan zaterdag 1 juni 2019 bij de eerste editie van de Kiekendief Duo en Team Marathon. Het is een gecombineerd hardloop- en fietsevenement waarbij niet de tijd maar genieten en gezelligheid voorop staan.


Het gaat om een duo of team marathon. Dat betekent dat teams van minimaal twee en maximaal vier personen in estafettevorm de circa 42 kilometer afleggen. Telkens is er één hardloper onderweg terwijl één of meerdere teamgenoten meefietsen en kunnen uitrusten. Er kan vrij en onbeperkt worden gewisseld. 

Start en finish zijn bij Boerderij Smit aan de Rivierduinweg 13 in Swifterbant. Verder staan er onderweg op zes locaties lekkernijen klaar. Er zijn stops bij rundveebedrijf Franken aan de Tarpanweg, restaurant Land’s End in Ketelhaven, Zorgboerderij Oersprong aan de Ketelweg, Boerderijwinkel Klaren aan de Boudewijnlaan, De Hofwinkel op de Warmonderhof aan de Wisentweg en Boerderij Wijtvliet aan de Biddingweg. Ook lunchroom De Meiden en Grill4fun verlenen hun medewerking.


De inschrijving voor de Kiekendief Duo- Team Marathon is inmiddels open op inschrijven.nl.

Naam organisatie: Kiekendief Marathon
Sport: Overig
Kosten: € 20,00 p/p
Start datum: 01-06-2019
Eind datum:01-06-2019
Start- en eindtijd: 09.30 uur - 16.30 uur
Locatie: Gemeente Dronten / Provincie Flevoland
Adres: Rivierduinweg 13
Postcode en plaats: 8255 PJ Swifterbant