sportflevo.nl - Foto Challenge 4all web.jpg

Challenge4all

Challenge4all bestaat uit twee recreatieve triathlons die plaatsvinden tijdens de Challenge Almere - Amsterdam in september: de Senior Challenge voor senioren (vanaf 55 jaar) en de No Limit Challenge voor mensen met een verstandelijke beperking.

De Challenge4all is een actieve, sportieve en gezellige dag voor iedereen! Sportservice Flevoland organiseert deze triathlon samen met de Challenge Almere, welzijnsorganisatie De Schoor, Triade Flevoland, Van Rheenen Sport, Fiets Race- en Toerclub Almere (FRTCA), TrimSlim en de Almeerdaagse.

De afstanden

De recreatieve triathlons starten met 20 minuten zwemmen bij Van Rheenen Sport op het FBK-sportpark. Hierna stappen de deelnemers op de fiets voor een mooie tocht van 20 of 25 kilometer fietsen, onder begeleiding van FRTCA. Het fietsen eindigt op de Esplanade, waar een gezamenlijke lunch genuttigd wordt. Na de lunch vertrekken alle deelnemers voor een wandeltocht van 7 of 8 kilomeer rond het Weerwater, onder begeleiding van TrimSlim. 

Deelname

Kosten voor deelname zijn € 10,00. Deelnemers ontvangen een lunch en een finishershirt. Aanmelden kan via de website van de Challenge Almere: www.challenge-almere.com.

Let op! Er is plaats voor maximaal 100 deelnemers, dus wees er snel bij. Na inschrijving ontvangen deelnemers een bevestiging, met daarin een zomers trainingsaanbod van de diverse partners.