De Zuiderzee Klassieker: No guts no glory - 26 september

 

Alle sportievelingen van Flevoland worden van harte uitgenodigd om op 26 september mee te fietsen en te genieten van een goed georganiseerde tocht, hartverwarmende sfeer en prachtige fietsroutes. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 35 km (ook mogelijk op de tandem!), 65 km, 120 km en 180 km. De routes voeren door de prachtige omgeving van de Oostvaardersplassen, oude vissersdorpen als Volendam en Edam, de Bataviawerf en historische plekken als het Muiderslot. Deelnemers kunnen naast mooi uitgezette routes ook rekenen op goed verzorgde rustpunten, enthousiaste vrijwilligers en een zeer voldaan gevoel na afloop.
 
 
De tocht kan zowel individueel als in een team worden gefietst. Wellicht durf je -naast voltooiing van de afstand- ook een eigen challenge aan te gaan. Met behulp van Strava zullen diverse snelheidsuitdagingen aan het parcours worden toegevoegd.
 
 
 
 
 
De deelnemersfee bedraagt € 25 per persoon, een bedrag dat ten goede komt aan onderzoek tegen darmkanker. Meer informatie over inschrijving en routes is te vinden op www.zuiderzeeklassieker.nl