De leukste avondloop komt er weer aan: de Rixax KidneyRun@Night!

sportflevo.nl - KidneyRunAlmere_2 (002).jpg

Met honderden lopers aan de start belooft de Rixax KidneyRun@Night, aanstaande zaterdag 27 januari, weer een gezellig spektakel te worden. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden en de organisatie daagt deelnemers uit zich uit te dossen met lampjes of andere verlichting! 

Net als voorgaande edities wordt de KidneyRun ook dit jaar weer in de avond gelopen. Zo start de KidsRun (1km) om 17.30 uur, de KidsRun (2km) om 17.45 uur, de 5 km om 18.30 uur en de 10 kilometer om 19.30 uur. Nieuw dit jaar is de 'voetbalrun' voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Om 18.05 uur beginnen zij aan een run over 1 kilometer, die zij met een voetbal aan de voet afleggen. Ondertussen komen ze daarbij allerlei hindernissen tegen.

De start en finish zijn weer in de Havenkom. Het parcours loopt via de dijk en door de wijken van Haven. Uiteraard wordt de dijk weer door honderden lampjes verlicht en heeft de organisatie omwonenden opgeroepen om ook de straten te versieren. De leukst versierde straat wordt beloond met een symbolische prijs. Na afloop is er voor iedere deelnemer warme chocomel met slagroom. Ook ligt er een verrassing klaar voor de leukst verlichte loper.

Inschrijven kan nog steeds via www.kidneyrunalmere.nl.