Sportvoeding: Het herstel

        

Op maandag 18 en donderdag 28 november organiseren wij voor sporttalenten (en hun ouders) de cursus Sportvoeding: Het herstel. Dit keer bij ons kantoor aan Het Ravelijn 50 in Lelystad.

Herstellen is voor (jonge) sporters een belangrijk item. Want een goed herstel zorgt er tenslotte voor dat je weer klaar bent voor de volgende training én je meer trainingswinst kunt behalen. Maar herstellen gaat verder dan de veel genoemde "eiwitshake". En bovendien is herstellen voor iedere sport weer anders.
 
In twee avonden neemt Josette van Toor je mee in dit onderwerp. De eerste avond is gericht op de theoretische achtergrond van herstellen. Hier doe je kennis op die je zelf in de praktijk kunt toepassen. De tweede avond gaan we meer in op de praktische invulling en steken we gelijk de handen uit de mouwen om zelf goede herstelproducten te maken.
 
Josette van Toor is sportdiëtiste, gespecialiseerd in sportvoeding en één van de weinige sportdiëtisten in Nederland met het internationale Sports Nutrition diploma van het IOC.
 
Cursus: Sportvoeding: Het herstel
Data: maandag 18 en donderdag 28 november
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: Sportservice Flevoland, Het Ravelijn 50 Lelystad (Let op, een andere locatie dan gebruikelijk!)
Kosten: geen