Congres Sport & Business 'Gezond en gelukkig aan het werk'

Op donderdag 16 november organiseert Sportservice Flevoland in samenwerking met de Provincie Flevoland weer een Congres Sport & Business. Het congres vindt deze keer plaats bij Werkbedrijf Lelystad, Vaartweg 67 in Lelystad. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Het thema van deze middag is: 'Gezond en gelukkig aan het werk'.
Hoofdspreker is voormalig schaatser en nu vitaliteitscoach Martin Hersman. Martin helpt organisaties vitaler te worden. Vitale mensen presteren beter waardoor hun organisatie beter presteert. En vitale organisaties halen op hun beurt het volle potentieel uit mensen, teams en leiders: de cirkel van vitaliteit. Naast persoonlijke ervaringen uit de sport, haalt Martin ook voorbeelden uit het bedrijfsleven aan.

Programma:
14.00 – 14.30 uur             Ontvangst

14.30 – 14.45 uur             Opening

14.45 – 15.45 uur             Martin Hersman: Gezonde mensen maken nog geen gezond bedrijf

15.45 – 16.30 uur             Themasessies:

1. Gezond leven met een drukke baanJosette van Toor
Josette van Toor begeleidt, adviseert en motiveert mensen bij het maken van de juiste keuzes als het om voeding  & gezondheid gaat. Als werknemer ben je uiteraard grotendeels zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid. Dat we beter presteren als we ons fit en gezond voelen is inmiddels een feit. Maar hoe doe je dat? Waar haal je de tijd vandaan om gezond te eten en te sporten en bewegen?

2. Niet overtuigen, maar stimuleren tot gezond gedragAnjo Travaille
Anjo Travaille adviseert bestuurders, beleidsmakers en managers bij het maken van effectief beleid als het gaat om effectieve en duurzame gedragsbeïnvloeding. Het stimuleren van gezond gedrag op de werkvloer gaat niet alleen om aanpassingen in de fysieke omgeving, maar ook het activeren van een gezonde leefstijl. Met een interactieve presentatie, filmpjes, humor en praktische voorbeelden

16.30 – 17.30 uur             Netwerkborrel

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan dit congres? Dan kunt u  zich hier aanmelden.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Denise Baars, baars@sportflevo.nl of telefonisch via 0320 - 25 11 13.