sportflevo.nl - Question_Mark.jpg

Wat vragen wij van u

De Maand van het Aangepast Sporten is van ons allemaal. Als deelnemer aan de maand dragen wij gezamenlijk de Maand van het Aangepast Sporten uit. Dit doet u door bijvoorbeeld publiciteit te maken voor uw activiteit en daarin ook de Maand van het Aangepast Sporten te noemen en door te verwijzen naar de website. Als we de Maand van het Aangepast Sporten Flevoland allemaal ook nog eens individueel onder de aandacht brengen, creëren we een groter bereik met meer impact.

Wilt u ook wat organiseren in de Maand van het Aangepast Sporten?

Dat kan! U kunt een bestaande activiteit, zoals een training, sportdag en/of toernooi aanmelden. De afgelopen jaren heeft geleerd dat een speciale open training of activiteit organiseren zonder dat daarbij direct de doelgroep betrokken is minder succesvol is. Werk bijvoorbeeld samen met een zorginstelling door een training bij een zorginstelling te geven. Wilt u graag wat organiseren, maar weet u niet hoe of wilt u hulp? Neem dan contact op met Denise Baars van Sportservice Flevoland.

Wat kunt u doen in de promotie? 

      
   

 

 

 

 

Wilt u een eigen afbeelding met de tekst, stuur dan een foto met jullie verenigingslogo naar baars@sportflevo.nl. Dan ontvangen jullie de aangepaste foto met het logo en  de tekst “Wij doen ook mee” binnen uiterlijk één week.

Website en persuitingen
Plaats informatie over de Maand van het Aangepast Sporten op uw eigen website of bijvoorbeeld in een persbericht over uw activiteit. Als basis kunt hiervoor onderstaande tekst gebruiken:

<Naam organisatie> maakt onderdeel uit van de Maand van het Aangepast Sporten Flevoland. In november staat Flevoland geheel in het teken van aangepast sporten. Een maand lang laten verenigingen, bedrijven en instellingen zien en ervaren wat Flevoland allemaal te bieden heeft op het gebied van aangepast sporten. Van open trainingen tot het Sportcafé Aangepast Sporten. Want sporten is voor iedereen. Ga voor meer informatie naar www.maandaangepastsporten.nl

Klik hier voor het downloaden van de promotiematerialen

Direct naar

Contactpersoon

sportflevo.nl - Denise Baars 2017.JPG

Denise Baars

Projectleider