sportflevo.nl - Mathilde Dusol Talent_1072.JPG

Wat vragen wij van u

In november is, net als voorgaande jaren, de Maand van het Aangepast Sporten. In deze maand wordt er extra aandacht besteed aan het sporten en bewegen voor mensen met een beperking. Er worden diverse activiteiten georganiseerd om mensen (met een beperking) op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met verschillende sportmogelijkheden, denk aan open trainingen, sportdagen en andere activiteiten. Al het aanbod komt in de kalender van de Maand van het Aangepast Sporten te staan.

Wilt u ook wat organiseren in de Maand van het Aangepast Sporten?

Dat kan! U kunt een bestaande activiteit, zoals een training, sportdag en/of toernooi aanmelden.. De afgelopen jaren heeft geleerd dat een speciale open training of een activiteit organiseren zonder dat daarbij direct de doelgroep bij betrokken is minder succesvol zijn. Werk bijvoorbeeld samen met een zorginstelling door een training bij een zorginstelling te geven. Wilt u graag wat organiseren, maar weet u niet hoe of wilt u hulp? Neem dan contact op met Denise Baars van Sportservice Flevoland.

De Maand van het Aangepast Sporten is van ons allemaal. Als deelnemer aan de maand dragen wij gezamenlijk de Maand van het Aangepast Sporten uit. Dit doet u door bijvoorbeeld publiciteit te maken voor uw activiteit en daarin ook de Maand van het Aangepast Sporten te noemen en door te verwijzen naar de website. Als we de Maand van het Aangepast Sporten Flevoland allemaal ook nog eens individueel onder de aandacht brengen, creëren we een groter bereik met meer impact. Wat kunt u doen in de promotie?

  • Plaats foto’s van de activiteiten op uw social media met de hashtag #MaandAangepastSporten zodat het gemakkelijk vindbaar is en wij dit ook weer kunnen delen.
  • Volg ons op Facebook en Twitter en deel onze berichten.
  • Onderstaande tekst kan worden meegenomen in een bericht: Dit evenement maakt onderdeel uit van de Maand van het Aangepast Sporten Flevoland. Voor meer informatie www.sportflevo.nl/maand

Doet u mee? Meld hier uw activiteit aan! [link]

Direct naar

Contactpersoon

sportflevo.nl - Denise Baars 2017.JPG

Denise Baars

Projectleider