sportflevo.nl - Mathilde Dusol Talent_1072.JPG

Wat vragen wij van u

De Maand van het Aangepast Sporten is van ons allemaal. Als deelnemer aan de maand dragen wij gezamenlijk de Maand van het Aangepast Sporten uit. Dit doet u door bijvoorbeeld publiciteit te maken voor uw activiteit en daarin ook de Maand van het Aangepast Sporten te noemen en door te verwijzen naar de website. Als we de Maand van het Aangepast Sporten Flevoland allemaal ook nog eens individueel onder de aandacht brengen, creëren we een groter bereik met meer impact.

Wilt u ook wat organiseren in de Maand van het Aangepast Sporten?

Dat kan! U kunt een bestaande activiteit, zoals een training, sportdag en/of toernooi aanmelden. De afgelopen jaren heeft geleerd dat een speciale open training of activiteit organiseren zonder dat daarbij direct de doelgroep betrokken is minder succesvol zijn. Werk bijvoorbeeld samen met een zorginstelling door een training bij een zorginstelling te geven. Wilt u graag wat organiseren, maar weet u niet hoe of wilt u hulp? Neem dan contact op met Denise Baars van Sportservice Flevoland.

Wat kunt u doen in de promotie? 

1. Website

Plaats informatie over de Maand van het Aangepast Sporten op uw eigen website.Als basis kunt hiervoor onderstaande tekst gebruiken:

<naam van uw organisatie> maakt onderdeel uit van de Maand van het Aangepast Sporten. In november staat Flevoland geheel in het teken van aangepast sporten. De hele maand laten verenigingen, bedrijven en instellingen zien en ervaren wat Flevoland allemaal te bieden heeft op het gebied van aangepast sporten. Van open trainingen tot het Sportcafé Aangepast Sporten. Sporten is voor iedereen. Voor meer informatie ga naar www.maandaangepastsporten.nl.


Vergeet de Maand van het Aangepast Sporten niet op social media:

  • Volg ons op Facebook en Twitter en deel onze berichten
  • Plaats foto’s van de activiteiten op uw social media met de hashtag #MaandAangepastSporten zodat het gemakkelijk vindbaar is en wij dit ook weer kunnen delen.
  • Plaats in de bio van uw eigen social media accounts een verwijzing naar de Maand van het Aangepast Sporten. Als basis kunt u de volgende tekst gebruiken: <naam organisatie> maakt onderdeel uit van de Maand van het Aangepast Sporten Flevoland. Meer informatie www.sportflevo.nl/maand

4. Persbericht


Verstuurt u een persbericht over de Maand van het Aangepast Sporten? Neem dan onderstaande tekst op:

Dit evenement maakt onderdeel uit van de Maand van het Aangepast Sporten Flevoland. In november staat Flevoland geheel in het teken van aangepast sporten. Een maand lang laten verenigingen en bedrijven zien en ervaren wat Flevoland allemaal te bieden heeft op het gebied van aangepast sporten. Open trainingen, sportdagen, toernooien en een Sportcafé Aangepast Sporten. Sporten is voor iedereen. Bekijk voor meer informatie www.maandaangepastsporten.nl

Doet u mee? Meld hier uw activiteit aan! [link]

Direct naar

Contactpersoon

sportflevo.nl - Denise Baars 2017.JPG

Denise Baars

Projectleider