Businessbijeenkomst We winnen veel met Sport!

Deze bijeenkomst is een inspiratie van prachtige praktijkvoorbeelden uit de sportsector voor het bedrijfsleven. Tijdens een gevarieerd programma komen drie invalshoeken van ‘Sport en economie’ aan de orde: sport en evenementen, sport en sponsoring en de waarden van sport voor het bedrijfsleven.

 

1. Welke bijdrage levert een evenement aan de lokale economie?

Door Johan Wakkie, voormalig directeur Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Johan Wakkie is ruim 20 jaar actief geweest als directeur van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Hij neemt u mee in zijn verhaal over het WK Hockey van 2014. Onder zijn leiding werd in 2014 op succesvolle wijze het WK Hockey in Nederland georganiseerd. Realiseerde een betrokkenheid van bedrijfsleven, maatschappelijke partners en sport met een nalatenschap waarvan men nu nog steeds de vruchten plukt.
 

2. Verbinding van sport en het bedrijfsleven.

Door Ruud van der Knaap, sportmarketeer bij Triple Double
Ruud van der Knaap heeft jarenlange ervaring op het gebied van sportmarketing. Als manager voetbal is hij in dienst bij Triple Double Sportmarketing. Een logische rol gezien zijn ruime ervaring in de sport- en voetbalwereld. Hiervoor was hij werkzaam bij sponsoring adviesbureau GLP Brandworlds en heeft hij zes jaar als accountmanager bij de Eredivisie gewerkt. Hij vertelt u dan ook graag alles over de do’s en dont’s en de kracht van sport voor het bedrijfsleven in Flevoland.
 

3. Wat kunnen we leren van sport?

Door Frank Heldoorn, eigenaar Frank Heldoorn Co@ching en voormalig triatleet
Flevoland staat bekend om haar triathlon. Frank Heldoorn is voormalig triatleet. Hij werd achtmaal Nederlands triathlonkampioen en is drievoudig ‘Ironman’ winnaar; de klassieke (lange) afstandstriathlon. Na een loopbaan als topsporter is Frank Heldoorn een eigen onderneming gestart waarmee hij zijn kennis als sporter- en coach door geeft. Niet slechts op ‘sportief gebied’, maar juist bedrijfsmatig. Hij is overtuigd van de mogelijkheden die de sport biedt voor het Flevolandse bedrijfsleven en neemt u graag mee in zijn visie daarop.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Flevoland via 0320 - 25 11 13 of info@sportflevo.nl

Klik hier om u aan te melden!