BizzyWheels, het netwerk van ondernemers met een passie voor wielrennen en ondernemen

sportflevo.nl - BizzyWheels.png

Op vrijdag 21 april start BizzyWheels, bij Flevonice met het 1e fietsevent in de provincie Flevoland voor ondernemers met een passie voor fietsen en ondernemen. Een unieke gelegenheid om te ervaren hoe op een ‘andere’ manier contacten opgedaan worden, anders dan de ‘traditionele’ wijze via borrels, beurzen, seminars of golfen.

Wat is de opzet?

De 1e bijeenkomst op vrijdag 21 april a.s. is bedoeld om te kijken of er in voldoende mate belangstelling is om hieraan mee te doen. Als dit zo is dan wil Bizzywheels er een meer structureel karakter aan gaan geven.

Het plan is om 5 á 6 x per jaar op een vaste vrijdagmiddag voor de deelnemers aan BizzyWheels Flevoland een fiets en netwerkevent te organiseren. Ondernemers c.q. bedrijven kunnen voor een vast bedrag lid worden van BizzyWheels Flevoland. Daarmee hebben ze recht op deelname aan deze events. Daarnaast mag ieder bedrijf een introducee meenemen. Op deze wijze kan er op informele wijze een mooi zakelijk, en sportief netwerk worden opgebouwd. Ieder event zal op een andere mooie locatie in Flevoland starten. Daarnaast rijden we ieder event een andere route die zowel door Flevoland als de buur provincies zal gaan lopen.

De primaire doelgroep zijn zelfstandige ondernemers die de waarde zien in het vergroten van hun zakelijke netwerk en dit op een sportieve manier willen doen. Dit is wat ons betreft branche onafhankelijk dus profit en non-profit en ingeschreven bij de Kvk.

Het programma

12:30 uur             Ontvangst met lunch en omkleden
13:00 uur             Presentatie gastspreker
14:00 uur             Fietsen (ronde van ca. 60 km.)
16:00 uur             Douchen en omkleden
17:30 uur             Borrel en eten (diner)
19:00 uur             Einde

Locatie Flevonice, Strandgaperweg 20, 8256 PZ Biddinghuizen.

Het rondje dat gefietst wordt duurt ca. 2 uur, en zal rond de 55 kilometer zijn. We zorgen we ervoor dat het fietstempo zodanig is dat netwerken (lees elkaar spreken) goed mogelijk is. Er wordt gefietst langs vooraf verkende routes, en de groep wordt begeleid door ervaren instructeurs. Na het fietsen is er gelegenheid voor douchen en omkleden.

Financiële bijdrage (introductie/jaarbasis) en programma-aanbod

Voor de deelname aan de introductiebijeenkomst op 21 april a.s. wordt een eenmalige bijdrage van € 55,- (excl. btw) per persoon gerekend. Hiervoor wordt een volwaardig programma geboden, inclusief gastspreker, accommodatie en eten & drinken.

Aanmelden of vragen stellen?

Voor het aanmelden en informatie over structurele deelname aan BizzyWheels Flevoland verwijzen wij u door naar de website BizzyWheels. Voor vragen kunt u contact opnemen met Alfred de Jong,  alfred.dejong@keeponchallenging.nl of bel 06 1295 8042 of Tjeerd Douma, tjeerd@tdsports.nl of bel 06 1869 0650.  

Wie zijn de organisatoren?

Tjeerd Douma is eigenaar van TD sports, en actief wielrenner. TD sports heeft als doelstelling, klanten te begeleiden bij de aanschaf van ‘custom made’ wielerkleding, of te wel op maat gemaakte wielerkleding voor bedrijven en teams.

Alfred de Jong is eigenaar van KeepOnChallenging, en actief wielrenner. KeepOnChallenging is naast een organisatie adviesbedrijf ook gericht op het bij elkaar brengen van fietsende ondernemers en het organiseren van zakelijke fietsevents.