Meld nu uw activiteit voor de Maand van de Watersport aan!

In mei 2017 vindt in Flevoland de Maand van de Watersport plaats. Een maand lang brengen we alles wat Flevoland te bieden heeft op het gebied van watersport onder de aandacht.

De voorbereidingen zijn ondertussen in volle gang. Speciaal voor de watersportaanbieder hebben wij een website gemaakt met alle informatie over deelname aan de Maand van de Watersport. Wat houdt de campagne in? Wat kunt u van ons verwachten? En, wat verwachten wij bij deelname van u? Dit alles is terug te lezen op de volgende website: www.sportflevo.nl/watersportflevo. Op deze website kunt u ook uw activiteit/evenement aanmelden.

Heeft u in mei een geschikte activiteit of wilt u een activiteit speciaal voor deze maand organiseren? Meld deze dan vóór maandag 3 april aan. Een overzicht van alle activiteiten komt te staan op www.maandvandewatersport.nl  die vanaf half maart online zal zijn. Wij werken nauw samen met Toerisme Flevoland, Almere Citymarketing, Citymarketing Lelystad en de lokale VVV’s om de maand te promoten. Zij ontvangen daarom ook de informatie over uw activiteit en zullen deze op hun website plaatsen/verspreiden via hun kanalen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Tom Sloetjes,  sloetjes@sportflevo.nl of 0320 - 25 11 13.