3e Editie Verkiezing Sporttalent van het Jaar van start

sportflevo.nl - Slider Sporter van het Jaar-1.jpg

Fonds Gehandicaptensport zet zich al jaren in voor de gehandicaptensport in Nederland. Met één doel voor ogen: de achterstand van sportparticipatie van sporters met een handicap wegnemen om zo de gehandicaptensport in Nederland verder in topconditie te brengen.
Met de verkiezing ‘Sporttalent van het Jaar’ wil het Fonds de breedtesporters in het zonnetje zetten en hun persoonlijke verhalen delen met heel Nederland. Om op die manier de gehandicaptensport en het belang daarvan onder de aandacht te brengen.

Wie is voor jou de Sporter van het Jaar? Nomineer hem/haar dan snel voor de titel Sporttalent van het Jaar.
De zoektocht naar het Sporttalent van het Jaar is begonnen. Wij zijn op zoek naar een talent in de meest brede zin van het woord. Een sporter met een verhaal. Die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Om zijn/haar doorzettingsvermogen. Omdat deze sporter een inspiratie en voorbeeld is voor anderen. Of ‘gewoon’ omdat hij/zij zo’n fijn sportmaatje is. Ken jij zo iemand? Geef hem/haar dan nu op via: www.sporttalentvanhetjaar.nl.

Er worden vijf stemrondes gehouden, de eerste is op 1 september, de laatste 6 oktober. Er kan dagelijks op de sporters gestemd worden, maar na iedere stemronde gaat de teller weer op nul: zo heeft iedereen bij iedere stemronde evenveel kans om deze ronde te winnen. Uit deze vijf stemrondes volgen 10 halve finalisten waarop iedereen kan stemmen. De 3 sporters waarop het meest gestemd wordt gaan door naar de finale op 8 november in de Amsterdam Arena.

Wie weet gaat jouw favoriet er met de titel en het prachtige prijzenpakket vandoor. Naast de titel Sporttalent van het Jaar, het bijwonen van diverse sportevenementen krijgt deze sporter:

  • Een coaching/training naar keuze
  • Een geldbedrag van € 750,- voor de aanschaf van sport- en of spelmateriaal

Daarnaast ontvangt de vereniging waar de sporter actief is maar liefst € 5.000,- voor de doorontwikkeling van de gehandicaptensport.


Wil je meer informatie over deze verkiezing, hier zelf aan meedoen of iemand nomineren? Ga dan naar www.sporttalentvanhetjaar.nl