2e Open Dag sportpark Fanny Blankers Koen

Wethouder Sport, de heer Peeters, komt om 13.00 uur de velden van Ultimate frisbee officieel openen, waarna hij ook tafeltennisvereniging Almere United officieel welkom heet als 14e sportaanbieder op het park. Mensen kunnen deze dag deelnemen aan clinics en activiteiten van een sport naar keuze! Tevens kan men kijken bij de reguliere wedstrijden en trainingen van de verenigingen.

Op het sportpark Fanny Blankers Koen zijn de volgende 15 verenigingen en sportbedrijven gevestigd: Sporting Almere (voetbal), Almere City FC (betaald voetbal organisatie), EKVA (korfbal), Squash Almere (squash), FRTCA (fietsen), Almere ’81 (atletiek), RC Bulldogs (rugby), Van Rheenen Sport (zwemmen, bootcamp, fitness, zumba, judo e.d.), Almere ’90 (honk- en softbal), ASV (skeeleren en schaatsen), Almere Spinners (ultimate frisbee), Almere Alligators (cricket), Almere United (tafeltennis), Buitenhout MHC (hockey) en de gemeentelijke sporthal FBK.


Bezoekers die bij deelname aan een clinic of activiteit hun naam en e-mailadres noteren, maken kans op een gratis lidmaatschap van een sport naar keuze! Dus verzamel ook informatie over jouw/jullie sport(-en) naar keuze!

De 2e Open Dag van het sportpark past in de intensieve samenwerking die de sportaanbieders sinds dit voorjaar met elkaar zijn aangegaan. Naast de genoemde sportaanbieders zijn ook het Sportbedrijf Almere en Sportservice Flevoland bij deze samenwerking betrokken.

Kortom bezoek en beleef een actieve Open Dag op Sportpark Fanny Blankers Koen op zaterdag 19 september van 12.00 – 17.00 uur. Voor meer informatie kijk op sportparkfbk.nl en/of sportiefalmere.nl. Voor al uw vragen, kunt u deze dag ook terecht bij de sportparkmanager tussen 14.30 – 15.30 uur, bij Squash Almere op de Marathonlaan 20.