Doe mee aan het officieus NK tijdrijden voor bedrijventeams in Dronten

sportflevo.nl - NK bedrijventijdrit.jpg

Op 30 september a.s. organiseert TD sports, in samenwerking met de wielervereniging IJsselstreek en de KNWU, voor de 3e keer het officieus NK tijdrijden voor bedrijventeams in Dronten. Deze bedrijven tijdrit maakt onderdeel uit van het programma van het Nederlandse Club Kampioenschap (NCK) tijdrijden.

Rond de middag starten de bedrijventeams vanaf het startpodium voor hun tijdrit over het 34,2 km lange parcours door de polder. Iedere ploeg, van 4-6 renners, wordt begeleid door een motor en een eigen ploegleiderswagen, over het beveiligde parcours. Na de wedstrijd worden op het startpodium de drie snelste bedrijventeams door de KNWU officials gehuldigd. De winnaar ontvang de wisseltrofee. Vorig jaar stonden er dertig bedrijventeams aan de start. Inmiddels hebben de eerste bedrijven zich al aangemeld.

Ben je benieuwd waar je staat ten opzichte van de wielertop van Nederland? Of wil je gewoon een sportieve en leuke wielerdag beleven? Kijk voor meer informatie over het programma en de verschillende arrangementen op onze NCK pagina. 

Het NCK is een hele bijzondere wedstrijd. Het unieke aan dit evenement is dat dit de enige wedstrijd is waar renners uit alle categorieën van amateurs tot professionals) samen in één ploeg rijden. Diverse professionele wielrenners rijden deze dag in het shirt van de wielervereniging waar zij de eerste wedstrijden hebben gereden. Met meer dan 150 starts en meer dan 1000 wielrenners is dit het grootste wielerevenement van Nederland. 

Doe jij ook mee met een team of heb je vragen? Stuur dan een mail of bel naar: 

Tjeerd Douma
E. info@tdsports.nl
M. 06 18690650